Huis
Tuin
Video

Een ode aan dé trendkleur die niet weg wil gaan: millennial pink

Hoewel we niet willen pretenderen dat je een trendkleur móet gebruiken in je interieur, vinden we het in dit geval een goed excuus om het toch wel te doen. Want we hebben het niet zomaar over een kleur: nee, dit is roze. Beter nog: millennial pink.

Daarom brengen wij graag een ode aan deze fijne kleur.

Foto: Sara Danielsson en Real Living

 

Koper en goud

Onze liefde voor koper en roze, uitten we al eerder hier. De warme kleur geeft het millennial pink een meer volwassen en behaaglijkere uitstraling. Wil je juist de glam-factor een standje verhogen? Dan ga je moet een beetje goud nooit de mist in.

Foto: Beau & Matt

 

Botanisch groen en.. rood?

Ken je het fenomeen plants on pink? Het is een populaire hashtag op Instagram, waarbij foto's te zien zijn van - jawel - planten tegen roze achtergronden. Zet deze hype door in je interieur, zouden we zeggen! Nog een stapje verder gaan? Waar de combinatie tussen roze en rood eerst not-done was, is het tegenwoordig helemaal on trend!

Roze hotspots

Als je thuis geen roze paradijs tot je beschikking hebt, dan moet je het buiten de deur zoeken. Bezig met het maken van vakantieplannen? Dan raden wij dit toffe - barbieroze - hotel aan in Ibiza. Blijf je liever gewoon in Nederland? Dan mag een bezoekje aan deze Utrechtse hotspot niet ontbreken.

Headerfoto: Sketch

Tekst: Lotte Wullems

ID: 2806

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven