Huis
Tuin
Video

Ons Eigen (Huis-&-Tuin-) behang!

Woonkamer
Wist je dat wij ons eigen behang hebben? Het is er in allerlei toffe dessins.

Thomas gebruikt het behang deze week in de Almerense woonkamer. Voor deze woning kiest hij het behang met het betonplatendessin. Maar er is meer! Je hebt bij deze lijn de keuze uit 12 verschillende dessins, zowel effen kleuren als patronen. Al het behang is vliesbehang: je lijmt dus de muur in en plakt het behang er tegenaan. Het behang hoeft niet in te weken. Dat werkt dus makkelijk en snel.

Keer wat anders 

De uitgesproken dessins van ons behang maken van je muur een echte blikvanger. Een wand met vogels, botanische tekeningen of een laatjeskast... dat is weer eens wat anders dan wit of crème! Combineer het opvallende dessin met een van onze effen behangkleuren of laat juist die ene wand voor zich spreken. 

Net echt 

Dé trend van dit moment: dessins met een textuur! Zo is er het Eigen-Huis-&-Tuinbehang met een geweven linnen structuur (in 3 verschillende kleuren) en die met het betonplatendessin (in 2 verschillende kleuren). Iedere textuur of kleur is weer geschikt voor een andere ruimte of uitstraling. 

ID: 1024

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven