Huis
Tuin
Video

Opvallende trend: kraanvogels in je interieur

We merken een opvallende trend op: kraanvogels! Ze lijken werkelijk overal te zijn in de meest uiteenlopende kleuren, objecten en groottes.

Van sierlijke beeldjes tot Scandinavische prints en van kleurrijk behang tot abstracte illustraties. Allemaal totaal verschillend, maar zo mooi! 

kraanvogels

Foto: Lotte Wullems

Ook vintageliefhebber Tanya van Nieuwstadt is aangestoken met het kraanvogelvirus. In haar prachtige interieur prijken twee sierlijke gouden kraanvogel beeldjes.

kraanvogels

Foto: Entrance

Heb je je kraanvogel liever in de vorm van een zwart-wit print ingelijst? Goeie keuze! Prachtig te combineren met een van deze Scandinavische posters.

kraanvogel

Foto: The Inside

Je kunt het ook grootser en kleurrijker aanpakken en voor een kraanvogelprint als behang kiezen. Is groen iets te heftig voor jou? The Inside heeft dezelfde print ook nog in enkele neutralere kleuren.

kraanvogel

Foto: Etsy

Wil je er liever een abstracte twist aan geven, dan kun je ook kiezen voor geometrische kraanvogels. Zo zijn het net origami-werkjes aan je muur.

Headerfoto: Entrance
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3240

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven