Huis
Tuin
Video

Oranje boven! Zo mooi staat oranje in je interieur

Je denkt bij een oranje interieur misschien aan een heel retro huis uit de jaren '70. Dit is hartstikke leuk, maar dit hoeft niet met oranje. In een interieur van nu past de kleur namelijk ook heel goed. Deze interieurs zijn het bewijs.

Pak dus maar snel die verfroller erbij, want deze kleur is helemaal hot!

Kleurrijke meubels

Een oranje kleur leent zich perfect voor een opvallend meubelstuk in de ruimte. Een oranje bank kan bijvoorbeeld prachtig zijn, en al helemaal in een hippe velvet variant. Met een oranje bank kun je alle kanten op: bohemian, eclectisch, retro en ga zo maar door.

Fel kleurtje

Een muur in een opvallende kleur schilderen is allang niets nieuws meer. Echter zien we oranje nog niet zo vaak, zonde! Het is namelijk prachtig op de muur. Ga voor een oranje aardetint voor iets subtiels, of voor een felle kleur voor meer pit.

Subtiele touch

Vind je oranje toch nog een beetje heftig? Je kunt het ook subtieler aanpakken. Je kunt bijvoorbeeld wat oranje kussentjes op de bank leggen, of een oranje print aan de muur hangen. Zo heb je deze mooie kleur wel, maar het valt niet heel erg op.

Julia van Rijn
ID: 8621

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven