Huis
Tuin
Video

Op zoek naar écht originele kerstballen? Wij hebben ze gevonden!

Je ziet ze steeds vaker: hysterische, unieke kerstornamenten! Move over goud, zilver en kerstrood, het is tijd voor gek, gekker, gekst! Ben jij toe aan iets vernieuwends? Dan is deze kerstversiering echt iets voor jou!

Als een raket!

Om een beetje variatie in kerstversiering te krijgen ben je bijna genoodzaakt om van het ene naar het andere tuincentrum te racen. Of toch niet? De oplossing: Vondels! Vondels is een Amsterdams merk dat niets anders verkoopt dan mega originele kerstornamenten. Maar, je moet er wel van houden! Geen ronde, glimmende ballen. Wél kekke ornamenten van o.a. suikerspinmachines, colablikjes én.. raketjes.

Cadeautje voor jezelf

Alle ornamenten van Vondels zijn mond geblazen en met de hand geschilderd. Ze worden verpakt in een luxe cadeaudoos en zijn dus het perfecte kerstcadeautje voor jezelf. Want jezelf verwennen mag ook weleens! Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, opvallende kleuren én glitter. Ook handig: naast dat ze online te verkrijgen zijn kan je ze ook vinden bij o.a. de Bijenkorf en Hudson's Bay.

Dit jaar bracht Vondels maar liefst 7 collecties uit, van exotisch tot zoetsappig, ze hebben het allemaal. Naast een aantal uitbundige collecties brachten ze ook de collectie ‘Icons’ uit, die prachtige ouderwetse ornamenten bevat. Denk aan een oude brandweerwagen, vliegtuigjes, de notenkraker en eekhoorntjes. Kortom: Vondels heeft voor ieder wat wils. Klaar om te shoppen?

Meer lezen?

Fotocredits
Headerfoto: @hugodejong - Instagram
Foto 1: @numberninetysix - Instagram
Foto 2: @lulouisaa - Instagram

Tekst
Lobke Taal

ID: 3767

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven