Huis
Tuin
Video

3x een surfplank ter decoratie in je interieur

Surf jij regelmatig, maar berg je je plank altijd maar uit het zicht op? Zonde! Een surfplank in je interieur kan namelijk erg mooi staan! We laten zien hoe je dit kunt aanpakken.

Het surfseizoen zit er weer op in Nederland en dat betekent dat de surfplanken weer voor langere tijd opgeborgen mogen worden. Dat kun je natuurlijk doen door de plank in de schuur of op zolder op te bergen, maar je kunt er ook voor kiezen ‘m in je interieur terug te laten komen. Zo krijg je het hele jaar door ultieme zomerkriebels door er alleen al naar te kijken!

1. Rechtop tegen de muur

De simpelste manier is door de surfplank rechtop tegen de muur te zetten. Let er wel op dat je ‘m dan op een plek zet waar je niet al te vaak dicht langs loopt, want dat kan nog wel eens voor omvalgevaar zorgen. Om er zeker van te zijn dat ‘ie blijft staan kun je ‘m in een standaard zetten of een beugel aan de muur maken waar je je board in kunt haken.

surfplank

2. Overdwars aan de muur

Iets praktischer is het wanneer je je plank overdwars en plat tegen de muur ophangt in een paar stevige beugels. Een tropisch behangetje erbij zoals hieronder en het plaatjes is helemaal compleet.

surfplank

Is dit behang je iets te heftig? Dan kun je ook voor dit zwart-witte palmbomen behang kiezen of voor deze stijlvolle variant.

3. Lekker laten hangen

Lekker nonchalant laten hangen kan natuurlijk ook. Gewoon aan een touwtje of een ketting! 

Fotocredits
Headerfoto: RTL Woonmagazine
Foto 1: Kyle Smith Born / Brett Weber Design
Foto 2: RTL Woonmagazine
Foto 3: Eve Wilson - The Design Files

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3321

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven