Huis
Tuin
Video

Dé decoratie voor in je vaas van dit moment: pampasgras

Kies eens voor wat anders dan bloemen, kies voor pampasgras! Deze pluizige decoratie is dit moment hét item voor in je vaas. Dus duik je tuin in en haal dit siergras in huis.

Sierlijk pampasgras

Hoe mooi we bloemen ook vinden, het blijft erg jammer dat je er maximaal een volle week van kan genieten (behalve bij deze bloemen dan). Dat is dan ook de reden dat we dol zijn op gedroogde takken en andere decocatie voor in je vaas: het staat elegant én het blijft lang mooi. 

Onze nieuwste liefde past perfect bij de warme tinten van het najaar. We hebben het over pampasgras. Dit siergras ken je waarschijnlijk voornamelijk als de pluizige stengels die je vaker in tuinen ziet, maar de laatste tijd zien we het steeds vaker als decoratie in een vaas.

pampasgras

Danzij de neutrale tinten van het pampasgras, past deze decoratie bij elke stijl. De pluizige bovenkant zorgt voor een speels effect én een mooie opvulling van je vaas.

Fotocredits
Headerfoto: Wendy Fenwick
Foto 1: Sparkly Inspiration
Foto 2: Tatjana - Instagram
Foto 3: Couch Style

Tekst
Lotte Wullems

ID: 3841

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven