Huis
Tuin
Video

3 tips om de Parijse jaren '50 sfeer in huis te halen

Ben jij ook helemaal gek van Parijs en wil jij deze sferen terug laten komen in jouw interieur? Dat kan! Wij hebben de leukste tips voor je op een rijtje gezet!

1. Kleuren

Om de elegantie uit Parijs in huis te halen zijn geen opvallende kleuren nodig. Witte en zwarte kleuren in combinatie met de juiste materialen en accessoires brengen de klassieke Franse sfeer in huis. Met zwart en wit kun je mooie contrasten creëren in je interieur en de kleuren geven je huis ook nog eens een moderne touch!

De 4 mooiste trendkleuren van 2020 voor in jouw interieur!
Woonkamer

2. Materialen

Een houten vloer is onmisbaar in jouw interieur als je de Parijse sferen in huis wilt halen. Ga bijvoorbeeld voor een visgraat parketvloer, deze staat ook geweldig in combinatie met witte en zwarte kleuren! Met goud en marmer maak je het helemaal af en deze materialen kun je gemakkelijk terug laten komen in je accessoires!

3. Accessoires

Met accessoires kun je de verschillende materialen perfect laten terugkomen in jouw interieur. Een spiegel met een gouden rand of sierlijsten staan supermooi bij een witte of zwarte muur en creëren de authentieke look in jouw interieur. Heb jij een vintage pareltje? Haal deze dan van zolder, want ook vintage past supergoed bij de Parijse sferen en geeft jouw interieur extra veel karakter!

Fotocredits:

Foto's door: Marlou Hensen in opdracht van Martika Roelofs.

Meer zien van Mariska Oldenburg? Klik hier!

Daphne van Kaam
ID: 10184

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven