Huis
Tuin
Video

3 tips om pasteltinten mooi terug te laten komen in jouw interieur

Ben jij ook gek op pastelkleuren en wil je deze laten terugkomen in jouw interieur? Dan hebben wij wat leuke tips voor je op een rijtje gezet. Van stoer tot lieflijk, zo combineer jij pasteltinten mooi in jouw interieur!

1. Kleuren combineren

Wil jij een stoer interieur mét pasteltinten? Dat kan! Pastelkleuren kun je namelijk supermooi combineren met tegenhangers als roestrood of antraciet, zo geef je de kleuren een beetje tegengas. Wil je het liever wat rustiger houden? Kies dan voor een pasteltint zoals lichtblauw of grijs, in combinatie met wit zorgt dit voor een fijne en rustige sfeer in jouw interieur.

Zo kies je de juiste kleur gordijnen zodat ze goed passen in jouw interieur
Woonkamer

2. Materialen

Pastelkleuren gaan supermooi samen met veel materialen. Om je interieur wat meer body te geven kun je de kleuren combineren met robuuste meubels. Denk hierbij aan leer, hout, staal of bijvoorbeeld baksteen.

Ook beton kun je perfect combineren met pastel, met een grijze betonvloer creëer je een mooie samenhang tussen stoer en de lieflijk!

3. Blikvanger

Je kunt er ook voor kiezen om slechts één of enkele items in pasteltinten te doen. Op deze manier kun je de kleuren er echt uit laten springen! Zo staat het bijvoorbeeld heel gaaf wanneer je in een donker interieur een mooie mintgroene bank zet, deze valt zo extra op en breekt ook de donkere kleur in het interieur!  

Fotocredits:

Eigen Huis & Tuin

Daphne van Kaam
ID: 10239

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven