Huis
Tuin
Video

Met deze 4 items creëer jij de perfecte eethoek

Het is altijd fijn een momentje te nemen om te eten. Samen je dag bespreken of gewoon even rustig wakker worden met de familie; het zijn kostbare momenten. Je kunt dit moment extra fijn maken door een knusse eethoek in je woonkamer of keuken te hebben. Dit heb je nodig!

Je hebt niet per se een grote eettafel nodig om lekker samen te kunnen ontbijten of dineren. Kies een knus hoekje uit in de buurt van de keuken en zet hier haaks twee bankjes tegenaan. Een klein tafeltje erbij en klaar is kees! Nu hoef je hem alleen nog maar leuk te stijlen. Volg deze 4 stappen en je hebt binnenkort de perfecte eethoek!

1. Opvallende stoelen

Bij een grote eettafel kun je voor massieve stoelen gaan, maar bij een gezellige ontbijthoek kun je juist voor wat luchtigs gaan. Kies voor gezellige bistro stoeltjes of leuke poefjes om echt die café sfeer in huis te halen.

2. Leuke kussentjes

Door sfeervolle kussentjes toe te voegen aan deze ruimte, maak je het extra gezellig. Ook zorgt dit ervoor dat mensen langer zullen blijven zitten. Deze kun je op de stoeltjes leggen, maar ook op een bankje als je die hebt.

3. Goede verlichting

Gooi die standaard lampen eruit en hang iets boven de eettafel wat jouw persoonlijkheid uitstraalt. Dit is niet het moment om voor onopvallend en neutraal te gaan! Kies een fijne rotanlamp of juist een super uitgesproken gouden lamp.

4. Een gezellig vloerkleed

Plaats onder dit alles een mooi rond of juist een fijn antiek vloerkleed. Dit maakt de knusse eethoek helemaal af en geeft het geheel een extra gezellige look. 

Fotocredits:

Headerfoto: Dustin Halleck
Foto 1: Josh Hemsley - Unsplash

Esmée Duindam
ID: 9430

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven