Huis
Tuin
Video

4 manieren om een platenspeler te stylen in huis

De platenspeler is weer terug van weggeweest. Het vintage apparaat en de bijbehorende lp’s zijn weer hartstikke populair. Daarnaast staat het ook nog eens leuk in je interieur. Op deze manieren kun je je oude platenspeler neerzetten in huis.

Misschien heb je nog wel een platenspeler op zolder staan, of misschien heeft je moeder of oma er nog eentje. Haal hem dan maar snel, want dit wil je! 

1. Muziekhoekje

Met je platenspeler en lp’s kun je een gezellig muziekhoekje maken. Zo bestaan er speciale kasten waar je je platenspeler in kunt neerzetten. Kleed het aan met wat platen en je muziekhoekje is compleet. Vaak hebben platenspelerkasten ook nog eens opbergruimte voor je platen.

2. Op de bar

Een item wat ook populair is in je interieur, is de bar cart. Dit is een karretje waar je normaal gesproken alcohol en glazen op bewaart. Ben je niet zo van de drank? Dan is dit de perfecte plek voor je platenspeler. Het staat heel chique en je kunt hem zo ook heel makkelijk verplaatsen.

3. Minder opvallend

Voor een minder opvallende platenspeler, kun je hem ook gewoon op een bijzettafeltje of krukje zetten. Zo is het een onopvallend decoratiestuk, maar alsnog erg bruikbaar. Ook kun je hem op een krukje neerzetten, naast de bank bijvoorbeeld.

4. Decoreren

Als je je platenspeler een plekje hebt gegeven, kun je aan de slag gaan met decoratie. Kleed je platenspeler aan met leuke plantjes of lampjes. Ook kun je je platen als decoratie gebruiken.

Julia van Rijn
ID: 8144

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven