Huis
Tuin
Video

Deze platenspelers stelen de show in je huis

Platenspelers zijn terug van weggeweest! Het is weer helemaal hip om een mooi exemplaar met je favoriete platen in huis te halen. Tijd om de zolder op te gaan en de oude platen eens af te stoffen.

Op pootjes

Wat een mooi exemplaar! Deze Denver retro platenspeler staat op pootjes, dus je hoeft geen plekje op de kast vrij te maken. Dankzij de grijstinten staat ‘ie ook mooi in een modern interieur. De platenspeler heeft een ingebouwde versterker, een ingang voor koptelefoons en is voorzien van Bluetooth. Zo kun je ook muziek van je telefoon streamen! Voor €79,99 ben je de trotse nieuwe eigenaar. 

Bamboe

De Stir It Up platenspeler van House of Marley is net wat kostbaarder: €196,-. Maar dan heb je ook wat! Hij heeft namelijk niet alleen een ingebouwde versterker en koptelefoon-ingang, maar ook de mogelijkheid om je lp’s op te nemen naar mp3 via de computer.

Nomade

Wat een bijzondere vorm heeft deze platensteler! De Crosley Nomad steelt geheid de show. Ook de kwaliteit is niet mis: met ingebouwde speakers, hoofdtelefoon-ingang en de mogelijkheid om muziek om te zetten naar mp3 zit je gebakken. Voor €219,- is ‘ie van jou.

Klassiek

Deze simpele zwarte platenspeler doet denken aan de jaren ’80. Een klassieker dus, de Crosley C6! Hij kost $180,- (ongeveer €160.-). Wij zijn dol op de strakke uitstraling van dit exemplaar. Ook deze platenspeler heeft ingebouwde speakers.

Christa Koeyvoets
ID: 8272

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven