Huis
Tuin
Video

5 foto’s die laten zien dat je interieur niet zonder poef kan

Een poef in je interieur lijkt iets simpels, maar het kan zo veel verschil maken. De kleur, de stijl, de functie, het kan de hele look and feel van je woonkamer veranderen. Daarom hebben wij 5 interieurs op een rijtje gezet die bewijzen dan je écht niet zonder poef in huis kan.

Ga dus maar snel op zoek, want na het zien van deze interieurs wil jij ook een poef in je woonkamer!

1. Poef of salontafel?

Een poef kan in sommige gevallen ook als extra salontafel worden gebruikt, en dat is erg handig! Het ziet er leuk uit en heeft een zachter effect dan bijvoorbeeld een houten salontafel. Zet gewoon een mooi dienblad op de poef en je kunt er je kaarsjes of je drankje op kwijt.

2. Voetjes omhoog

Een poef is natuurlijk ideaal om te gebruiken als voetenbankje. Het is lekker zacht, dus je kunt ‘s avonds gewoon met de voetjes omhoog languit op de bank liggen. Heerlijk relaxed!

3. Extra opbergruimte

Er zijn ook veel poefs verkrijgbaar met extra opbergruimte erin. De bovenkant kun je er dan afhalen en dan kun je er allerlei in spullen in kwijt. Je kunt er bijvoorbeeld je dekentjes in kwijt zodat ze niet meer in de weg liggen.

4. Extra zitplek

Heb je visite? Dan kun je een poef ook gebruiken als extra zitplek. Het zit lekkerder dan een klapstoeltje én ziet een veel leuker uit. En als hij niet in gebruik is als zitplek, kun je hem zelf gewoon gebruiken als tafel of voetenbank.

5. Decoratieve poef

Als je poef niet gebruikt wordt voor een van bovenstaande functies, kun je hem altijd nog als decoratie gebruiken. Vooral de kleine velvet poefjes zijn hier ideaal voor. Ze zien er schattig uit en zijn een goede manier om een leuk kleurtje en chique touch toe te voegen aan je woonkamer.

Julia van Rijn
ID: 9085

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven