Huis
Tuin
Video

Decoreer je interieur met een poster van je favoriete stad of land

Zeker als je ver van huis woont is het fijn om je vertrouwde stad (of land) toch dicht bij je te hebben. Decoreer je interieur met een poster van jouw favoriete stad of land om deze bestemmingen altijd dichtbij je te hebben.

Of ben je ooit op een droomvakantie geweest en kun je niet wachten tot je weer terug kunt? Hang een poster van die bestemming op zodat die plek toch nog dichtbij voelt. 

De leukste straat- en wijknamen

Ben je goed bekend in je favoriete stad of wijk? Grote kans dat je dan de straat- en wijknamen als de beste kent. Kun je ze toch nog niet vlekkeloos opnoemen? Speel dan een beetje vals door ze op de muur te hangen met deze leuke poster!

Verkrijgbaar bij: Wijck

poster met wijknamen new york

Illustratie

Wil je graag je favoriete plek op de muur maar zit je niet te wachten op een drukke plattegrond? Dan is dit dé poster voor jou. De illustratie kun je zelf een kleur geven die je wilt, en een leuk extraatje: onderaan kun je coördinaten zetten van jouw mooiste herinneringen aan die plek! Persoonlijker kan haast niet.

Verkrijgbaar bij: Mapiful

illustratie farao eilanden met coördinaten

Jouw plek

Houd je het liever wat simpeler? Kies dan van een plattegrond van jouw favoriete stad of wijk. Hoe leuk is het om jouw huis te zoeken op de kaart, of waar zit dat ene leuke tentje ook alweer? Veel zoekplezier! Schaam je niet om toch nog Google Maps om hulp te vragen, dat is toch nog een heel stuk makkelijker!

Verkrijgbaar bij: Wijck

plattegrond van roermond poster

Het mooiste gebouw

Hoezo moet je per se voor een stad op land kiezen? Waarschijnlijk waan je je met je favoriete gebouw ook al snel in de Parijse straten, of voor welke stad je ook kiest! Oui, Oui!

Verkrijgbaar bij: Wijck

poster met de eiffeltoren Parijs

Een land vol kleur

Al die zwart-wit posters, hartstikke leuk, maar nu zijn we wel toe aan wat kleur. Gelukkig hebben we die ook voor je gevonden. Hoe leuk en vrolijk is deze waterverf poster van Frankrijk?!

Verkrijgbaar bij: Junique

waterverf poster van frankrijk

Onverwacht en uniek

Waar hang jij je lijst meestal op? Wedden dat je aan deze plek nog niet gedacht hebt?

Fotocredits
Headerfoto: Junique

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3961

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven