Huis
Tuin
Video

Prachtig: gekleurde glazen op een mooi gedekte tafel

Wil je je eettafel een speelse en kleurrijke twist geven? Zet dan eens gekleurde glazen op tafel. Blauw, groen, rood, geel… wat je maar wil!

Feit: eten van een mooi gedekte tafel smaakt áltijd beter! En hoe zorg je dan dat zo’n tafel er perfect gedekt uitziet? Met het juiste servies, bestek én natuurlijk met mooie glazen. Naast de gebruikelijke wijnglazen zetten we er natuurlijk ook altijd nog een mooi waterglas naast. Het liefst een gekleurd glas als het aan ons ligt!

Foto: Stacy Paul Photography en Clayton Austin

Niet alleen lage waterglazen zijn leuk in kleur, ook glazen op een voetje doen het goed met een kleurtje! 

Foto: Etsy

Met gekleurde glazen is het erg leuk dat je kunt inspelen op bepaalde thema’s of jaargetijden. De bovenstaande gedekte tafel is bijvoorbeeld in prachtige herfst stijl met de oranjerode glazen gecombineerd met het bladgroen op tafel en de bruine kussens. 

Foto: Laura Gummerman en Elsie Larson 

Uiteraard mogen de glazen ook best gezien worden als de tafel niet gedekt is. De bovenstaande spierwitte servieskast leent zich perfect voor een grote collectie glazen in álle kleuren van de regenboog.

Ook met whiskyglazen zorg je voor een chique uitstraling aan je eettafel, maar ook als accessoire in huis.

Headerfoto: Kate Touzel Photography
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3008

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven