Huis
Tuin
Video

Praktisch & mooi: een room divider met maar liefst 4 (!) functies

Een room divider staat niet alleen ontzettend mooi, het is ook nog eens heel handig om een grote woonruimte op subtiele wijze op te splitsen en verschillende hoekjes te creëren. Maar deze room divider is pas écht multifunctioneel omdat ‘ie maar liefst 4 functies heeft.

Deze room divider, gemaakt door onze eigen meubelmaker Jacco Bakker, is wel héél handig aangezien de kast maar liefst vier (!) functies heeft.

1. Opbergruimte
Uiteraard is een kast in de eerste plaats altijd handig om spullen in op te bergen. Maar let wel op dat het niet druk en rommelig wordt. Wil je meer spullen kwijt, maar wil je het strak houden? Maak dan gebruik van mandjes. 

2. Ruimte scheiden
Room dividers zijn vooral in studio-appartementen erg handig om een ‘slaapkamer’ na te bootsen. Maar ook in een grote woonkamer kan het erg fijn zijn om met de divider een aparte ruimte te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een knusse tv-hoek, of een rustig werkplekje. 

3. Open vakken ter decoratie
Een room divider is de perfecte plek om je mooiste accessoires tentoon te stellen. Zorg er wel voor dat de kast niet te vol staat, anders vallen je mooie items niet meer op. Daarnaast raden we het ook aan om een aantal vakken open te houden zodat je een leuk doorkijkje naar de andere kant van de kamer blijft behouden. Wel zo gezellig!

4. Bureau
Doordat de room divider in het midden één groot open vak met een ‘werkblad’ heeft, ontstaat er een bureau. Je hoeft er alleen maar een comfortabele stoel aan te schuiven en je hebt een fijne werkplek in huis.

Wil je meer zien van dit interieur? Bekijk alle foto’s van de metamorfose en de shop the look van aflevering 4 van voorjaar 2018 hier.

Foto’s: RTL Woonmagazine
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2936

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven