Huis
Tuin
Video

Opvallende trend: regenbogen in je interieur

Move-over palmboom, de regenboog neemt het over! Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen blijven onder de indruk van het fenomeen regenboog en dat zien we overal terug. Er wordt gespeculeerd dat we ons aangetrokken voelen tot dit natuurverschijnsel vanwege de stiekeme drang naar kind zijn -en blijven- en het mysterie dat er toch ook wel een beetje omheen hangt.

De regenboog staat voor optimisme en geluk

Een regenboog weerspiegelt optimisme en staat daarnaast voor ultiem geluk. Niet zomaar een mooi symbool om in je huis terug te laten komen dus. Daar waar kinderen alleen het liefst de felste kleuren gebruiken, kiezen we als volwassenen veelal liever voor de subtiele variant. Helemaal voor in het interieur. Een regenboog gemaakt van warme aardetinten bijvoorbeeld, of afgezwakte pastellen. 

Schilderen je eigen regenboog

Wij zijn helemaal fan van de aquarel regenbogen die je in een mooie lijst aan de muur kunt hangen. Je kunt ze zelf maken of op zoek naar mooie prints zoals die hierboven van @tessguinery. Punniken of haken maakt het geheel wat speelser en gemaakt van keramiek zijn ze erg mooi om ergens neer te zetten. Wil je liever geen kleur, maar wel de vorm terug laten komen? Dan is goud ook altijd een optie.  

Ben je toch echt meer van de palmbomen? Geeft niet! Lees dan hier hoe je ze in je interieur verwerkt.

Fotocredits
Header foto: Tess Guinery

Foto 1: Nina Pierson
Foto 2: Tess Guinery
Foto 3: Groetjes uit Gemert
Foto 4: Thirty One Bits
Foto 5: Eloeil

Tekst
Marijke van Gemert

ID: 4383

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven