Huis
Tuin
Video

Zo geef je jouw souvenirs en herinneringen een mooi plekje in je interieur

Heb je een aantal souvenirs uit het buitenland meegenomen of heb je een sieraad van je oma dat je zeer dierbaar is? Voeg wat persoonlijkheid toe aan je interieur en geef deze herinneringen een mooi plekje. Wij geven je inspiratie.

In een stolp

Een stolp is een superveelzijdig item in huis. Door je favoriete item hieronder te zetten, geef je het direct een prominente plek in je interieur. Van een oud beeldje tot liefdesbrieven van vroeger. Of wat dacht je van schelpen en stenen die je verzameld hebt tijdens als je reizen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Aan een kledinghanger

Heb je een metalen kledinghanger? Dan is dit een speelse manier om kleine kaartjes en fotootjes te showen in je interieur. Verzamel bijvoorbeeld naamkaartjes van je favoriete restaurants en hotels. Zo creëer je een hanger boordevol herinneringen.

In een glazen doosje

Een glazen doosje is perfect voor het maken van een memory box. Dit is een verzameling van herinneringen die je aan de onderkant vastplakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een doosje voor een van je kinderen? Van het allereerste lepeltje tot het geboortekaartje. Ook leuk om cadeau te doen!

Meer inspiratie? Bekijk hier nog drie andere manieren om je interieur een stuk persoonlijker te maken. Zo maak je van je huis een thuis.

Fotocredits
Headerfoto: Constance Gennari
Foto 1 & 2 & 3: Fotografie: Lotte Wullems | Styling: Mariëtte Schreuder


Tekst
Lotte Wullems

ID: 3965

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven