Huis
Tuin
Video

Retro-vibes gegarandeerd met deze geometrische muren

Veel mensen houden ervan, een retrotintje in het interieur. Heb jij een kale muur over en weet je maar niet wat je ermee moet doen? Een aantal mooie vormen in prachtige kleuren erop schilderen zou niet misstaan in een retro-interieur.

Warm

Door voor warme tinten als okergeel en bordeauxrood te gaan, creëer je instant retro-vibes in de ruimte. Mooi, toch? Houd je het liever enigszins modern, overweeg dan om alleen maar lichte kleuren te gebruiken en vermijd oranjetinten.

Afplakken

Om er zeker van te zijn dat je mooie strakke lijnen trekt, kun je het best eerst de gewenste lijnen afplakken met tape. Let hierbij op dat je niet voor een tape gaat die de verf van de muren trekt bij het verwijderen ervan. Ook leuk: de deur ook meenemen in je schilderklusje.

Makkelijk

Te veel werk, gehannes of ben je gewoon niet zo goed in het maken van strakke vormen, dan kun je natuurlijk altijd nog voor een mooi retro-behangetje gaan, zoals deze.

Lijkt deze trend je wel wat, maar zie je het niet zitten dit zelf te doen? Daar hebben wij een oplossing voor! Met deze tool van Centraal Beheer bereken je online wat het kost om jouw schilderklus uit te besteden. En als je wilt, schakel je meteen de juiste schilder in!

Christa Koeyvoets
ID: 8774

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven