Huis
Tuin
Video

Met deze spray verwijder je rode wijnvlekken in een handomdraai

Samen gezellig borrelen is leuk, maar kan wel eens uit de hand lopen. Voor je het weet, heb je een vlek op je kleding gemaakt, of midden op je gloednieuwe tapijt. Met rode wijn! Ai, dat krijg je er niet makkelijk uit. Maar dat is nu verleden tijd.

Château Spill

Het Amerikaanse bedrijf Hate Stains heeft nu namelijk een spray ontwikkeld die special ontworpen is om vlekken van rode wijn uit bijvoorbeeld kleding of tapijten te verwijderen. En het kleine flesje in de vorm van een wijnflesje heeft ook een hele toepasselijke naam gekregen: Château Spill. Het werkt niet alleen voor rode wijn, maar ook andere vervelende vlekken als bessen en make-up.

Hoe het werkt

De inhoud van het flesje werkt volgens de producent door de cellen van het pigment dat de vlek veroorzaakt af te breken. Toch kan het goedje geen kwaad: er zit geen chloor of peroxide in, is pH-neutraal en is biologisch afbreekbaar.

Reviews

De reviews op de website van Hate Stains zijn in ieder geval enorm positief, en geven de vlekverwijderaar consistent 5 sterren. Iemand gaat zelfs zover om het product een toverdrank te noemen. Veelbelovend voor wijnliefhebbers, dus, de Château Spill!  

 

Bekijk ook:

 

Fotocredits:
Headerfoto: Kelsey Knight - Unsplash
Artikelfoto: Hate Stains

Christa Koeyvoets
ID: 8634

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven