Huis
Tuin
Video

Deze rommel in jouw huis valt het meeste op bij je gasten

Als we bezoek hebben, willen we het liefst alles spik en span hebben in huis. Soms lukt dat niet helemaal en hoop je dat je gasten het niet opvalt. Maar deze drie dingen zien mensen vaak meteen.

Papieren

Stapels papieren vallen erg op en zien er ook nog eens rommelig uit. Enveloppen, brieven, notitieboekjes; je kunt er niet omheen. Vaak liggen deze ook nog op een opvallende plek zoals op de eettafel. Hierdoor vallen ze nog meer op. Probeer deze daarom zo snel mogelijk op te bergen in mapjes of een lectuurbak.

Vieze doekjes

Vuile doekjes vallen ook erg op bij gasten. Dit kan de handdoek in de keuken zijn, vieze vaatdoekjes of eentje in de badkamer. Schone handdoeken zijn een stuk uitnodigender en frisser. Hierdoor voelen gasten zich meer welkom.

Afwas

Staat je gootsteen vol met vuile vaat? Of staat je ontbijtbordje nog op de eettafel? Niet zo uitnodigend. Was deze het liefst gelijk af of zet ze uit het zicht in de vaatwasser. Dit ziet er gelijk een stuk frisser uit.

Opruimen is dus helemaal niet zo'n verkeerd idee. Een rommelige woning schijnt namelijk hartstikke ongezond te zijn. 

Fotocredits
Headerfoto: Jason Abdilla - Unsplash

Tekst
Julia van Rijn

Bron: Apartment therapy

ID: 4450

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven