Huis
Tuin
Video

4 originele ronde items voor aan de muur

Heb je een kale muur in huis en wil je een keer wat anders dan een wand met foto's? Deze 4 voorbeelden van ronde items zijn superleuk en ook nog een heel erg origineel!

1. Manden

Een mand hoeft niet alleen maar op de grond te staan, ze zijn ook erg leuk aan de muur. Wissel af met verschillende groottes en meerdere kleuren en patronen. Maak een mooie compositie en zo is je muur snel opgevuld!

2. Mattenklopper

Misschien heb je dit nog nooit gezien, maar juist daarom is het zo origineel! Een mattenklopper aan de muur staat heel leuk in combinatie met andere rotan meubels of manden. Om te zorgen dat hij niet eenzaam aan de muur hangt, kun je er ook nog wat leuke mandjes bij hangen. 

3. Ronde spiegels

Een spiegel kan natuurlijk niet ontbreken in je interieur. Maar waar wij vooral fan van zijn, zijn de grote ronde exemplaren. Ga bijvoorbeeld voor stoer zwart, of natuurlijk hout. Net wat je zelf mooi vindt! 

4. Borden

Dit is iets wat je opa en oma misschien vroeger al in huis hadden hangen: borden aan de muur. Maar alle oude trends komen altijd weer terug, dus zo ook deze. Koop borden in verschillende kleuren, printjes en groottes voor een ontzettend leuk resultaat!

Fotocredits

Headerfoto:Minh Pham - Unsplash
Foto 1: Goossens
Foto 2: Ron Goh
Foto 3: Minh Pham - Unsplash
Foto 4: Lotte Wullems (interieur: Ilonka Dekkers)

Alieke van Rijn
ID: 9493

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven