Huis
Tuin
Video

Roze in huis truttig? Niet op deze manieren!

Herken je dat: jij vindt de kleur roze helemaal te gek en je wil het het liefst veel terugzien in je interieur. Echter moet je (vaak mannelijke) partner hier helemaal niks van hebben. Daarom hebben wij de leukste roze interieurs opgezocht om te laten zien dat roze ook hartstikke stoer en stijlvol kan zijn!

Na het zien van deze interieurs wil iedereen roze in huis!

Roze op de muur

Roze op de muur klinkt heftig, maar het valt eigenlijk best mee. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een neutrale roze kleur die minder opvalt. Ook kun je maar een deel van de muur roze schilderen en het andere deel een stoerdere kleur. Zo gaan pastelroze en zwart héél goed samen. 

Combineren

Voor een speels effect kun je lieflijk roze combineren met stoerdere kleuren. In het onderstaande interieur is bijvoorbeeld gekozen voor een stoere blauwe muur met schattige roze stoelen. Zo heb je roze in je interieur zonder dat het truttig of te meisjesachtig wordt.

Centerpiece

Je kunt de roze ook gebruiken als eye-catcher in je ruimte. Kies voor een roze meubelstuk, bijvoorbeeld een bank of een stoel, en laat deze opvallen in de ruimte. Zo is niet gelijk je hele ruimte roze, maar heb je de mooie kleur wel in je interieur. Je kunt vervolgens een aantal kleine accessoires toevoegen in dezelfde kleur.

Pink plant

Planten horen groen te zijn, toch? Nou, deze niet! Er zijn een aantal soorten planten die een subtiele roze kleur hebben en ze zijn hartstikke mooi. Wil je weten welke planten dit zijn? Lees dan even dit artikel.

Julia van Rijn
ID: 8568

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven