Huis
Tuin
Video

Tip: schilder het plankje van je muur mee

Gooi dat laatste beetje verf niet weg, maar zorg daarmee voor meer ruimte en rust. Verf je plankje dezelfde kleur als je muur!

Vaak koop je een plankje in de winkel, hang je hem aan de muur en klaar is kees: je zet er wat spulletjes af en geeft jezelf een schouderklopje. Maar je plankje heeft zoveel meer potentie.

Creëer rust

Een zwarte plank op een gekleurde muur kan hartstikke leuk zijn. Maar wanneer je dat plankje vol zet met spulletjes, dan oogt het al snel erg druk en rommelig. Gelukkig is dit al een stuk minder door het plankje simpelweg dezelfde kleur als je muur te verven.

Keuken met borden en kommen op plank

Een plankje in dezelfde kleur oogt daarnaast ook een stuk ruimtelijker! Zet je plankje dus lekker vol met bijvoorbeeld je mooiste borden en mokken, of decoreer hem minimalistisch met een paar leuke accessoires. Een mooi boek, een schilderij, je kunt er van alles kwijt.

Hal met plank

Een beetje zweverig

Een zwevende plank kenden we al, maar wist je al van een 'onzichtbare' plank? Zo lijkt het echt alsof de spullen op je plank zweven aan de muur.

Bureau met blauwe planken

De styling

Weet je niet zo goed hoe je je plankje het beste kunt stylen? Wij helpen je met deze tips!

Fotocredits
Header: Eigen Huis & Tuin 
Foto 1: Ikea
Foto 2: DecorPad
Foto 3: Eigen Huis & Tuin 

Tekst
Käthe van der Werf

ID: 3963

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven