Huis
Tuin
Video
Woonkamer

Sfeervol wit

Thomas ging aan de slag in Rotterdam. Anne en John waren echt toe aan iets nieuws. De ooit kikkergroene ruimte met witte tegels is nu een warme en sfeervolle woonkamer. Kijk je mee?

John en Anne wonen al 35 jaar in hun huis in Rotterdam. Nu de kinderen het huis uit zijn is het tijd voor iets nieuws. Het stel heeft een paar wensen: geen groen meer, de plavuizen eruit en meer ruimte. Thomas gaat aan de slag!

Slopen, verven en bouwen
Aan de voorkant van het huis hebben John en Anne een slaapkamer met mooie authentieke details. Het muurtje tussen deze kamer en de woonkamer wordt eruit gesloopt waardoor er meer ruimte ontstaat. Deze twee kamers zullen vervolgens gesplitst worden door en-suite-kasten. Thomas gaat eerst aan de slag met het slopen van het muurtje en daarna pakt hij de groene wanden aan. De muren in de achterkamer worden mat wit geverfd en de muren in de voormalige slaapkamer krijgen een bruine kleur. Als deze klus geklaard is begint Thomas met het bouwen van de tv-kast in de achterkamer.

Laminaat leggen en klusopdrachten
Thomas gaat vervolgens aan de slag met de grote wens van Anne: een houten vloer. Thomas wordt bijgestaan door de leukste en beste klusvrouw van Flevoland: Martine! Terwijl Martine aan de slag gaat met de schommelbank, maakt Thomas de en-suite-kast af. Hij plaatst panelen op de deurtjes waardoor de moderne en-suite-kast toch een ‘oude’ uitstraling krijgt.

Om een geheel te maken van de kamer, gebruikt Thomas dezelfde deuren voor de en-suite-kast als voor de toegang tot de hal. Dan is het tijd voor Anne en John om aan de slag te gaan! Thomas laat ze zelf een eettafel maken.

Gordijnen en planten
Vervolgens is het tijd voor de finishing touch. Thomas hangt doorkijkende plisségordijnen op en ontwerpster Anne Claire Winkelhagen brengt decoratie aan in de pantry. Zo hangt ze plantjes in glazen potjes op. Een erg leuk gezicht!

De styling
Als laatste stap gaat de ontwerpster aan de slag met de styling van de rest van de kamer. De woonaccessoires in aardetinten geven een warm en knus gevoel aan de woonkamer. Zie hier het resultaat! Wat zullen John en Anne genieten van hun nieuwe sfeervolle leefruimte.

ID: 154

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven