Huis
Tuin
Video

Deze sokken moet je dragen om geen koude voeten te krijgen (en deze vooral niet!)

Heb jij snel last van koude voeten? Dat kan aan je doorbloeding liggen, maar ook zeker aan het materiaal waar je sokken van zijn gemaakt. Wat voor sokken je het best kunt dragen? We leggen het je uit!

Creatief maar niet echt warm

Sokken met vrolijke, gekke en opvallende printjes zijn momenteel hartstikke hip én volgens bepaalde onderzoeken zou je ook slimmer, succesvoller en creatiever dan gemiddeld zijn wanneer je ‘maffe’ sokken draagt. Allemaal leuk en aardig.. maar wij willen gewoon vooral warme voeten en dus ook warme sokken! En die sokken met al die gekke printjes zijn dat meestal niet. Die sokken zijn namelijk meestal van katoen, en dat is nou juist niet het warmste materiaal voor om je koude voetjes.

Wollen sokken

Wol is namelijk het meest ideale materiaal om warmte aan je voeten vast te houden. De dikkere wollen sokken zijn bijvoorbeeld ideaal voor op de bank, maar passen niet altijd even goed in je strakke schoenen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig ook dunne draagbare wollen sokken die er ook gewoon nog eens mooi uitzien.

Fotocredits
Headerfoto: Thought Catalog - Unsplash

Tekst
Marjolein Sintenie

Bron: A. Vogel

ID: 3557

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven