Huis
Tuin
Video

3 manieren om je spelcomputer stijlvol in je interieur te verwerken

Tegenwoordig zijn er niet veel huishoudens (met of zonder kinderen) meer waar géén spelcomputer staat. Meestal staat het ding lomp in je interieur, en de kabels slingeren overal in het rond. Natuurlijk kan je hem in een kast zetten, maar dat levert problemen op wanneer het apparaat in gebruik is.

Wees gerust: er zijn genoeg originele manieren om de spelcomputer juist te integreren in je inrichting!

1. Zwevend

Het ligt misschien voor de hand om de spelcomputer zo goed mogelijk te verstoppen, maar dat is totaal niet nodig. We raden juist het tegenovergestelde aan: hang ‘m op! Op internet worden meer dan genoeg apparaten en tools aangeboden waarmee je dit voor elkaar krijgt. Door de unieke manier waarop je de spelcomputer in je interieur plaatst, valt hij op een positieve manier op. Mocht je ‘m toch willen verbergen, dan kun je hem ook (deels) achter een staande televisie hangen.

2. Natuurlijk

Wil of kan jij de spelcomputer niet aan de muur bevestigen, bijvoorbeeld omdat je niet mag boren in de muur? Een slimme oplossing om de kabels te verbergen is het gebruiken van een plant. Ideaal hiervoor zijn planten als klimop of de erwtenplant, maar je zou ook kunnen overwegen om namaakplanten te kopen. 

Dit werkt uiteraard voor elk apparaat met snoeren, zoals je bij het onderstaande koffiezetapparaat kunt zien! 

3. Knip- en plakwerk

Doordat spelcomputers vaak uit grote, vlakke oppervlakken bestaan, is het gemakkelijk om deze nèt een ander uiterlijk te geven. Online zijn veel ‘skins’ beschikbaar, zogenaamde stickers voor je spelcomputer waarmee je het apparaat een complete transformatie kan geven. Kies bijvoorbeeld een uiterlijk van marmer, of van hout. Vind je een sticker die goed bij je televisiemeubel past, dan valt het apparaat nog amper op.

Christa Koeyvoets
ID: 7887

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven