Huis
Tuin
Video

Stacaravan in Vinkeveen (deel 2)

Woonkamer
Op een prachtig plekje bij de Vinkeveense plassen staat de stacaravan van Elly en Diana. Het koppel komt hier graag tot rust, maar de caravan kan wel een opknapbeurt gebruiken. Zo wordt 'ie optimaal ingewijd voor de zomer! Hierbij deel 2 van deze metamorfose.

Vorige week maakte Thomas al een begin in de stacaravan. Hij zorgde voor een nieuwe vloer, tegeltjespanelen op de wanden en hij bouwde een schattig keukentje. 

Overal opbergruimte

In een compacte ruimte als een stacaravan is het fijn als je veel opbergplek hebt. Thomas bouwt daarom een hoekbank, waar Elly en Diana ook veel spullen onder kwijt kunnen. Ook zorgt hij voor kastjes aan de wand, boven het haardje en onder het bed.

Efficiënte slaapkamer

In de slaapkamer maakt Thomas een systeem aan de wand waarmee je allerlei spullen kunt opbergen. Het is een opbergsysteem waarbij je verticale en horizontale rails aan de muur schroeft, en verder zelf de samenstelling bepaalt. Je kan mandjes, planken, haken en buizen kiezen. 

Meubels in de caravan

De meubels in de caravan komen van Trendhopper. Ze zijn allemaal aangepast op de compacte ruimte die er beschikbaar is. Zo zijn de eetstoelen stapelbaar en is de tafel rond. De bijzettafeltjes zijn lekker klein, maar hebben wél extra opbergruimte. Hier lees je welke meubels er precies gebruikt zijn.

En dat ziet er dan zo uit... 

Van oubollige stacaravan naar gezellig, rustgevend vakantieparadijsje. Dit is het eindresultaat! 

ID: 1059

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven