Huis
Tuin
Video

Maak een statement in je interieur met fotobehang

Vind je een likje verf op de muur maar saai en maak je liever een statement in je interieur? Kies dan voor fotobehang: levensecht resultaat op groot formaat. Prachtig!

Klassieker op de wand

Fan van klassieke meesterwerken? Kies dan niet voor een ingelijste replica of print, maar ga voor groots met fotobehang van een klassieker zoals ‘Het melkmeisje’.

fotobehang melkmeisje

Liever een andere klassieker, zoals ‘Meisje met de parel’ aan je muur, maar dan met een humoristische twist? Ga dan voor een van deze 4 geinige varianten.

Een subtiele eyecatcher

Wil je een eyecatcher in huis zonder dat het afleidt van de rest van je interieur? Oftewel: een subtiele eyecatcher! Kies dan, net als Jan des Bouvrie deed in deze metamorfose van RTL Woonmagazine, voor een grote zwart-wit foto op de muur. Nog wat kleur erbij en een mooi design item, zoals in dit geval de prachtige hanglamp, en je bent eigenlijk al klaar!

fotobehang jan des bouvrie

Slapen in het bos (maar dan wél comfortabel)

Houd je van het romantische beeld van kamperen in de natuur, maar krijg je al de kriebels bij de gedachte aan de kou en alle kriebelbeestjes? Dan is dit bosrijke fotobehang perfect voor jou. Op deze manier slaap je evengoed in het bos, maar dan wél comfortabel! 

fotobehang

En eigenlijk… moet deze prachtige maanlamp daar natuurlijk ook nog bij. 

Fotocredits
Headerfoto: Murals Wallpaper
Foto 1: Gietvloeren
Foto 2: Francisco Martinez - RTL Woonmagazine
Foto 3: Murals Wallpaper

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3456

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven