Huis
Tuin
Video

Stoer en elegant tegelijk: 3x whiskyglazen in je interieur

Inmiddels beschikt bijna elke servieskast in Nederland wel over een stel klassieke whiskyglazen (mede dankzij verschillende landelijke spaaracties). En toch kunnen we er maar geen genoeg van krijgen. Simpelweg omdat we ze zo mooi vinden en je ze eigenlijk op heel veel verschillende manieren en bij verschillende gelegenheden kunt gebruiken.

1. Als waterglas


Natuurlijk zijn de glazen oorspronkelijk bedoeld als whiskyglazen, maar wij drinken er net zo lief - of eigenlijk veel liever- water uit. Staat ook prachtig op een mooi gedekte tafel.

 2. Als waxinelichthouder

Foto: Michael Wiltbank voor Domino


Het klinkt misschien gek, maar whiskyglazen zijn perfect om ook als waxinelichthouders te gebruiken, omdat de gegraveerde lijnen in de glazen voor prachtige twinkelingen zorgen. Leuk voor op een mooi gedekte tafel of gewoon in de vensterbank. 

 

 

3. Ter decoratie

Allereerst zijn whiskyglazen uiteraard bedoeld om uit te drinken. Maar om eerlijk te zijn vinden wij ze eigenlijk ook gewoon heel mooi als accessoire in het interieur. Op een plankje in de woonkamer, in de servieskast of… misschien heb je zelfs wel een speciale whisky corner in huis?

Met een gouden randje
Whiskyglazen hebben van zichzelf uiteraard al een luxe uitstraling, maar wil je het echt op en top chique hebben, dan kun je kiezen voor een whiskyglas met een gouden randje. 

Headerfoto en tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2909

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven