Huis
Tuin
Video

Zijn stopcontacten je een doorn in het oog? Niet meer dankzij deze tips

Het liefst willen we zo veel mogelijk stopcontacten in huis, maar… we willen ze niet zien. Lastig he? Gelukkig hebben we twee simpele trucs om die lelijke stopcontacten te verbloemen of juist chique te laten ogen en ze te accentueren!

Geef je stopcontacten een mooi kleurtje

Foto: Lotte Wullems

Een hele simpele maar supereffectieve oplossing: geef je stopcontacten een tof kleurtje die mooi matcht bij de rest van de ruimte. Zo zagen we in het prachtige droomhuis van Edward van Vliet dat hij niet alleen een stapel boeken voor de stopcontacten heeft gezet, maar dat hij ze ook nog goud heeft geschilderd. Dit kleurt prachtig bij de blauwe muur en het gouden bijzettafeltje. Je kunt ze natuurlijk ook in dezelfde kleur als je muur schilderen zodat ze minder opvallen. 

Schilderijtje ervoor

Foto: Dwell

Heb je een stopcontact midden op de muur, maar gebruik je ‘m nooit? Dan is het extra frustrerend dat ‘ie zo in het zicht hangt. Maar gelukkig is dit heel makkelijk op te lossen. Hoe? Door er gewoon een schilderij voor te hangen of neer te zetten. Een prachtige manier om het te verbloemen!

Headerfoto: Neven Krcmarek - Unsplash
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2903

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven