Huis
Tuin
Video

Heerlijk zomers: zo voelt je huis als een strandhuis

Fijn, een dagje of twee op het strand lanterfanten. Helaas kun je er niet altijd heen, maar je kan die strand vibes wel naar jou toe halen. Met deze ideetjes creëer je je eigen bohemian strandhuis.

Krijg je hier ook zo’n vakantiegevoel van?

Plank

Bij de zee hoort… surfen! Hang een surfplank op en je waant je in een strandtent. Dat hoeft er helemaal niet goedkoop uit te zien, kijk maar naar dit houten exemplaar.

Kleuren

Om je eigen strandhuis te creëren, ga je voor een bohemian stijl. Daarbij horen zachte beige en witte tinten. Ook komen er veel hout en zachte stoffen bij kijken.

Wind

Het klinkt misschien een beetje gek, maar doen ventilatoren jou ook niet aan de zomer denken? Een mooi houten afgewerkt exemplaar tovert iedere bohemian kamer om in een echt strandhuis.

Tropisch

Natuurlijk: bij een strandhuis horen tropische planten. Bijvoorbeeld deze paradijsvogelbloem, met fantastisch grote bladeren. Het strand lijkt wel op loopafstand zo!

Liever echt aan het strand wonen? 
Misschien is dit ‘kleine’ optrekje iets voor jou. 

Fotocredits:
Headerfoto: Tuce – Unsplash
Foto 1 en 2: Remodelista
Foto 3: Style by Emily Henderson
Foto 4: Adore Magazine

Christa Koeyvoets
ID: 8128

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven