Huis
Tuin
Video
Woonkamer

Streeploos cadeau

Thomas zette in Zwolle de puntjes op de i met de ruitenreiniger van Bosch. Wil jij ook in een handomdraai schone ruiten? Lees alles over dit handige hulpmiddel in huis.

Voordat Thomas het eindresultaat van de nieuwe huiskamer aan Debbie kon laten zien, moest het huis helemaal aan kant zijn. Daar horen de ramen natuurlijk ook bij. Om deze makkelijk en snel schoon te maken ging hij aan de slag met de GlassVAC ruitenreiniger op accu van Bosch

Je kent het wel; smerige ramen en geen zin om de emmer, sop, trekker en zeem uit de kast te trekken. Met deze raamzuiger is dit verleden tijd. De Bosch ruitenreiniger op accu is een draagbare vochtzuiger, waarmee je de ramen kunt schoonmaken. Het model is erg compact, zodat je goed tot aan de randen kunt komen en alles helemaal schoon wordt. Ook voor de rest van het huis is de vochtzuiger een uitkomst. Zo kun je niet alleen de ramen van binnen en buiten lappen, maar ook voor de douchcabines, spiegels of bij het morsen van bijvoorbeeld drinken of schoonmaakmiddelen is het een handig hulpmiddel. 

Eigen huis en tuin ramen
ramen schoonmaken
ruitenreiniger eigen huis en tuin

De ruitenreiniger wordt zowel met een grote als een kleine mond geleverd. Hiermee kun je grote en kleine ruiten gemakkelijk schoonmaken. Met de aparte sproeifles en microvezel doek sop je de oppervlakte in, vervolgens maak je de oppervlakte streeploos schoon met de zuigmond. De bijgeleverde zuigmonden zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de Bosch ruitenwissers, dus helemaal streeploos en geen last van piepgeluiden. 

Gratis tip van ons, het is bijna Moederdag! Doe 'm jezelf of vader cadeau en maak binnen een mum van tijd de ramen schoon voor je moeder.

ID: 2405

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven