Huis
Tuin
Video

3 tips voor het stylen van een glazen salontafel

Heb jij een glazen salontafel en weet je niet precies hoe je die het beste kan stylen? Lees snel verder, we hebben een aantal tips voor je verzameld!

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet!

Omdat je door een glazen tafel heen kunt kijken (duh!) kun je niet zomaar rommel laten slingeren onder de tafel. Kies daarom voor een mooi vloerkleed of leg er iets anders onder, een mooie poef of stapel kleden of kussens bijvoorbeeld. Zorg er wel voor dat het past bij wat er op je tafel staat.

Dubbel glas

Je zou het misschien niet denken maar glazen accessoires op een glazen tafel staan hartstikke mooi! Helemaal als je het combineert met zwart, wit, brons en goud. Zorg er wel voor dat je het glas niet direct op de glazen tafel zet, dan valt het namelijk weg. Je kunt dit oplossen door er bijvoorbeeld een mooi boek of magazine onder te leggen.

Heb je een tafel die net zoals deze bestaat uit twee (of meerdere) lagen? Laat de bovenkant van de tafel dan lekker leeg. Door de andere laag (of lagen) te stylen met mooie accessoires creëer je een unieke look.

Lees ook:
- 3 manieren om verschillende salontafels met elkaar te combineren
- Zo stijl je je schouw!
- DIY: zo maak je zelf geurstokjes

Fotocredits
Headerfoto: Peter Goldberg - Unsplash
Foto 1: Homestock

Tekst
Lobke Taal

ID: 3832

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven