Huis
Tuin
Video

Zo mooi staat de groenblauwe kleur (oftewel teal) in je interieur

Ben jij ook zo dol op de kleur van de zee? Dan is de zeeblauwe kleur 'teal' perfect voor jou! Wij zochten inspiratie op om deze kleur te verwerken in je interieur.

In combinatie met hout

Doordat de lichtbruine kleur van hout afsteekt tegen de donkere blauwgroene kleur, past het heel mooi bij elkaar. Ook is deze combinatie heel natuurlijk, omdat het je doet denken aan het strand en de zee en is dus perfect voor als je van de natuur houdt!

Combineer het met goud

Ook goud staat mooi bij de groenblauwe teal kleur! Verf bijvoorbeeld je muur blauw en combineer het met verschillende gouden accessoires. 

In de badkamer

Naast de woonkamer, is deze kleur in de badkamer ook heel tof. Aangezien blauw een kalmerend effect geeft, wordt jouw badkamer een echte wellness!

In combinatie met geel

Je moet het wel durven, maar als je van kleur houdt, is teal in combinatie met geel echt prachtig! Ze zorgen voor veel contrast en je interieur krijgt daardoor direct een eigen karakter. 

Ton sur ton: met andere kleuren groen en blauw

Naast geel, staan er nog veel meer kleuren mooi bij teal. Zo kun je ook gaan voor verschillende soorten blauw en groen, ton sur ton dus! Je creëert hier snel een eenheid mee en op deze manier is het ook niet erg als een kussen net een andere kleur is dan de muur.

Fotocredits

Headerfoto: Unsplash - Pierre Chatel Innocenti
Foto1: Kristina.ahoi
Foto 2: Tilelines
Foto 3: Claybrook
Foto 4: Maisons du monde
Foto 5: H&M

Alieke van Rijn
ID: 9393

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven