Huis
Tuin
Video

Dit wil je: deze televisie valt écht niet op in je woonkamer!

De televisie is nou niet bepaald een stijlvol item in je interieur. Het is gewoon een groot, zwart vlak waar je eigenlijk niet omheen kunt. Tot nu! Panasonic heeft namelijk een tv ontwikkeld die je bijna niet ziet.

Eerder heb je misschien al bij deze metamorfose een bijzondere tv gezien, die verandert in een mooi schilderij  als je 'm uitzet. Maar... er is nu een tv die nog een stapje verder gaat. Want deze tv lijk eigenlijk gewoon op een lege fotolijst, maar dan met een leuke verrassing!

Panasonic x Vitra

Panasonic heeft samen met interieurmerk Vitra deze toffe televisie ontwikkeld. Het is een houten lijst met daarin transparant glas. Als je hem aanzet heb je een tv die net zo werkt en eruitziet als een gewone, zwarte televisie. Maar als 'ie uitstaat valt 'ie nauwelijks op! 

Styling

Zo’n televisie biedt natuurlijk ontzettend veel stylingmogelijkheden. Zo kun je ook mooie spullen achter je televisie zetten die je ziet als het apparaat uitstaat. Daarnaast zorgt een transparante televisie voor een veel ruimtelijker gevoel in je woonkamer. Iets wat je écht niet hebt bij een gewone, zwarte tv. 

Release

Panasonic laat weten dat de televisie helaas voorlopig niet niet in de verkoop gaat. Ze zijn namelijk nog druk bezig met de feedback evalueren zodat ze hem nog beter kunnen maken. Het is dus nog even wachten voordat jij deze mooie tv kunt bemachtigen.

TV als onderdeel van je gallery wall

Je kunt je tv natuurlijk ook stijlvol 'wegwerken' door 'm onderdeel van je gallery wall te laten zijn. Hoe je dit doet? Dat lees je hier

Julia van Rijn
ID: 8335

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven