Huis
Tuin
Video

Deze 4 kleuren voor je zitbank zijn het helemaal op dit moment!

Een bank uitkiezen kan soms best lastig zijn. Je wilt er zeker van zijn dat deze mooi past bij de rest van je interieur en hierbij speelt de kleur van de bank een belangrijke rol. Moeite met het kiezen van een kleur voor je bank? Wij spraken Denise van den Berg en hebben de trendkleuren van dit moment voor je op een rijtje gezet!

1. Poederroze

Deze liefelijke kleur is meer dan geschikt voor jouw bank. De poederroze kleur is namelijk makkelijk te combineren en toch een echte eyecatcher! Roze tinten staan prachtig in combinatie met hout, zwart, wit en grijstinten. Ook goud doet het supergoed samen met deze kleur en maakt jouw zithoek helemaal af.

4 tips voor het creëren van de ideale tienerkamer
Slaapkamer

2. Bruin

Houd jij meer van warme donkere kleuren in je interieur? Dan is de bruine bank echt wat voor jou! Deze kleur zien we steeds meer terug en wordt gezien als het “nieuwe zwart”! Vooral roestbruin zien we veel terug, een sfeervolle kleur die supergaaf staat met kleuren als karamel of oudroze. “Ook is het mooi om de bruine kleur in een vloerkleed bij de bank terug te laten komen, zo sluit alles mooi aan!”

3. Groen

De groene kleur zien we al een tijdje terug in het interieur en deze kleur blijft voorlopig nog wel even! Een groene bank is dus echt een aanrader en met de groene kleur breng je ook nog eens de rust in huis. Groentinten hebben een natuurlijke uitstraling en als je de kleur op de juiste manier combineert, creëer je ontzettend veel warmte in huis! Tip van Denise: “Combineer de groentinten weer met mooie planten bijvoorbeeld naast je bank of hang wat leuke planten op!”

4. Blauw

Een diepdonkerblauwe bank staat volgens Denise ook prachtig in een licht interieur. Schilder de muur achter de bank bijvoorbeeld in een lichte nude kleur en laat deze kleur ook weer terugkomen in de kussens op de bank. “Ook kun je origineel omgaan met de poten, kies bijvoorbeeld voor poten van messing in plaats van standaard zwarte poten.” Als je dit dan ook nog combineert met een goud lampje naast de bank breng je alles weer mooi in balans.

Fotocredits:

Headerfoto: Eigen Huis & Tuin
Foto 1: Loods5
Foto 2: Loods5
Foto 3: Loods5

Daphne van Kaam
ID: 10205

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven