Huis
Tuin
Video

Wij zijn fan van deze trend: opvallende tapijten

Mag een vloerkleed van jou best wel een beetje in het oog springen? Dan zul je blij zijn met deze trend. We zien namelijk steeds meer vloerkleden die behoorlijk opvallen door de felle kleuren, originele vormen en geinige prints.

Een bosje bloemen op de vloer

Het Eden Queen vloerkleed is ontworpen door Marcel Wanders voor het merk Moooi Carpets. En moo(o)i, dat is het zeker! De felle kleuren springen er prachtig uit door de donkere achtergrond. Een ware eyecatcher!

vloerkleed bloemen

Wist je dat je zo’n vloerkleed ook aan de wand kunt hangen? Staat eveneens erg tof én het is geluiddempend.

Lady on Carpet

Over eyecatchers gesproken… Lady on Carpet van het Italiaanse designmerk Seletti is wellicht een beetje vreemd, maar zeker ook erg tof! Wel moet je even goed opletten waar je je voeten neerzet, want voordat je het weet sta je bovenop haar hoofd! Maar no worries, gelukkig blijft ze altijd lachen.

lady on carpet

Jungle

Gek op planten? Laat ze dan ook terugkomen in je vloer! Of nouja, in het vloerkleed dus. Dit prachtige exemplaar van MADE heeft een te gekke botanische print die voor een permanente tropische sfeer in huis zal zorgen.

vloerkleed botanisch

Regenboogslangen

Dit bijzondere vloerkleed van Seletti is bedoeld voor mensen die niet bang zijn van een beetje kleur in huis, en tegelijkertijd ook geen fobie hebben voor slangen. Alhoewel… met die prachtige kleuren is het enge er toch wel gauw vanaf. Het kleed zorgt voor een prachtig kleurenpalet op je vloer!

slangen vloerkleed

Smaakvol

Pas op met dit exemplaar dat Studio Job in samenwerking met Seletti ontwierp, want de kans bestaat dat je voortdurend trek krijgt in spiegeleitjes.

gebakken ei seletti

En als je écht een foodie bent, dan kun je altijd nog het plaatje compleet maken met een burgerstoel en een hotdogbank…

gebakken ei vloerkleed

Fotocredits
Headerfoto: Moooi op Misterdesign
Foto 1: Moooi op Misterdesign
Foto 2: Seletti
Foto 3: MADE
Foto 4: Seletti
Foto 5+6: Studio Job/Seletti

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3284

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven