Huis
Tuin
Video

Dit is een van onze favoriete trendkleuren voor je interieur

Trends komen en gaan, dus om je huis daar keer op keer weer op aan te passen kan een dure grap zijn. Heb je daar geen zin in, kies dan voor een (trend)kleur die je niet snel zat zult zijn, zoals bijvoorbeeld onze nieuwe favoriete kleur: een warme, aardse tint die dichtbij de kleuren cognac kleur en beige ligt.

Zie je deze warme en stijlvolle kleur ook meer en meer? Kan heel goed, want onlangs heeft Flexa nog de onderstaande kleur genaamd ‘Spiced Honey’ benoemd tot kleur van het jaar. En die tint komt wel erg dichtbij de warme cognac-achtige kleur waar we momenteel zo weg van zijn.

spiced honey

Mocht je deze kleur mooi vinden, maar geen zin hebben om al je muren onder handen te nemen, dan kun je deze kleur natuurlijk ook gewoon op een andere manier terug laten komen in je interieur. Bijvoorbeeld met een bank in cognac kleur:

cognac bank

Wat overigens ook fijn is aan een bank in deze kleur, is het feit dat de bank eigenlijk vrijwel altijd in de smaak valt bij zowel mannen als vrouwen. Waarom? Dat lees je hier

Het zit ‘m in de details

Je kunt het uiteraard ook nóg subtieler doorvoeren door gebruik te maken van kleine accessoires in deze mooie kleur.

Denk aan een mooi kussen bijvoorbeeld. Deze kleur werkt altijd goed met donkere kleuren zoals grijs, blauw en donkergroen.

cognac kussen

Maar ook glaswerk in deze kleur staat prachtig. Denk aan een mooie vaas, een kaars of een elegant glazen schaaltje zoals hieronder.

cognac kleur servies

Fotocredits
Headerfoto: Be Pure Home  
Foto 1: Flexa  
Foto 2: Jules and Cait
Foto 3: McGee and Co
Foto 4: H&M

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3488

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven