Huis
Tuin
Video

Dit is dé trendkleur van het jaar 2019 (en zo combineer je het)

Ieder jaar is het weer spannend welke kleur Flexa verkiest tot kleur van het jaar. Welke kleur mag in 2019 echt niet in je huis ontbreken? Als het aan Flexa ligt is dat de prachtige warme geeltint ‘Spiced Honey’. En daar zijn wij het volledig mee eens.

De aankondiging van de nieuwe Flexa kleur van het jaar wordt altijd een beetje gezien als hét startsein van het nieuwe trendseizoen. Waar vorig jaar rond deze tijd de kleur ‘Heart Wood’ (een roze pasteltint) werd aangekondigd voor 2018 (bekijk hier hoe je die mooi kunt combineren), is dat dit jaar het warmere ‘Spiced Honey’.

 

Goed te combineren met 4 kleurenpaletten
Dat deze kleur je huis een warm, chique en eigentijds karakter kan geven is wel zeker. Maar... hoe combineer je deze kleur dan? Dat is niet zo moeilijk volgens de kleurexperts van Flexa. Iedereen kan de kleur gebruiken in een kleurenpalet waar je een eigen invulling aan kunt geven. En om je een zetje te geven hebben ze maar liefst vier kleurenpaletten samengesteld waarmee de kleur Spiced Honey mooi te combineren is. 


Bekijk het in dit handige filmpje. Voor welk kleurenpalet zou jij kiezen? 

 

Headerfoto: Flexa
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2899

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven