Huis
Tuin
Video

Zo ziet je bos bloemen er altijd vol uit (ook als de vaas te groot is)

Heb je een mooie bos bloemen, dan wil je natuurlijk dat die zo mooi mogelijk staat te schitteren in zijn vaas. Maar hoe vervelend is het dan ook als de vaas te groot is en ze allemaal naar de zijkant hangen. Gelukkig weten wij de oplossing! En het heeft alles te maken met: plakband!

Heb je een mooie bos bloemen gekocht, maar is de vaas die je hebt eigenlijk te groot? Dan ziet je prachtige bos bloemen er plotseling best zielig uit. Alle takken vallen dan naar de zijkant, en dat is niet de look waar je naar op zoek bent.

volle bos bloemen

Plakband is de oplossing

De oplossing is simpel. Het enige wat je nodig hebt is een rolletje plakband. Met het plakband maak je een soort rooster over de opening van de vaas. Zo kun je de takken er stuk voor stuk insteken en vallen ze niet meer om! In het onderstaande filmpje wordt het nog even voorgedaan.

Ziet dat er niet veel beter uit?! Wil je extra lang van je mooie vaas met bloemen genieten? Ga dan voor deze bloemen, die blijven namelijk het langst mooi!

Fotocredits
Headerfoto: Nadine Wuchenauer - Pexels
Foto 1: Olia Gozha - Unsplash

Tekst
Käthe van der Werf

 

ID: 4177

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven