Huis
Tuin
Video

Vacature: redactiestagiair en videostagiair voor Eigen Huis & Tuin online (februari-juli)

Verbouw jij het liefst elke week je kamer, ben jij op de hoogte van de laatste woontrends, heb je vaker dan één keer een verfkwast vastgehouden, én wil je leren hoe je de leukste artikelen schrijft? Dan ben jij degene die wij zoeken!

We zijn op zoek naar twee stagiaires voor de periode februari t/m juli. Ben je op zoek naar een leerzame én leuke stageplek bij een van ’s Nederlands grootste productiebedrijven? Dan ben je meer dan welkom om bij ons stage te komen lopen.

 

Vacature: Redactiestagiair Eigen Huis & Tuin Online

Voor ons online platform zijn we op zoek naar een redactiestagiaire met het volgende profiel: 

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag binnen het jonge en enthousiaste team van Eigen Huis & Tuin, waar je als volwaardig redacteur mee mag gaan denken én schrijven aan ons online woonplatform. Het is fijn als je al lekker kan schrijven, maar je kan altijd van ons leren! 

Iedere dag opnieuw inspireren we onze volgers met prikkelende artikelen. Of het nu gaat om de laatste woontrends, klustips of andere tips voor in en rondom het huis, jij weet er wel raad mee. Geen zorgen: het vullen van de vaatwasser en het halen van koffie en thee hoort zeker niet bij je takenpakket. En nee, je hoeft ook geen planten te bewateren of muurtjes te schilderen. Maar... je schrijft er wel over! Dit is zeker geen suffe kantoorbaan: we werken lekker met de radio aan, eten (iets te vaak) drop en laten je met onze gezelligheid zeker welkom voelen.

Je profiel:

  • Je zit in het 3e of 4e leerjaar van een gerelateerde mbo-, hbo- of wo-opleiding (bijv.journalistiek, communicatie of een media gerelateerde studie)
  • Je schrijft foutloos Nederlands met veel passie en creativiteit
  • Je bent dol op social media en weet er werkelijk alles vanaf
  • Je woont in de buurt van Amsterdam óf vindt het niet erg om een stukje te reizen

Wat bieden we jou?

We bieden je een leuke, interessante en leerzame stage bij de wereldwijde televisieproducent Blue Circle. Je werkt voor één van de langstlopende programma’s op de Nederlandse televisie met een enorme fanbase, zowel online als offline. Gezellige collega’s zijn inbegrepen, net zoals een bodemloze snoeppot en geregeld een spelletjesmiddag. Maar pas op: we zijn competitief.

Wie zijn wij?

Blue Circle (onderdeel van Fremantle) is gespecialiseerd in het creëren en produceren van entertainment en dagelijkse shows. Blue Circle is o.a. bekend van populaire televisieprogramma’s zoals: Holland's Got Talent, Heel Holland Bakt, RTL Boulevard, Eigen Huis & Tuin, Boer Zoekt Vrouw, Darts en Help Mijn Man is Klusser.

Wat moet je doen?

Ben je helemaal enthousiast geworden? Mail dan je CV en motivatie naar: marijke.van.gemert@bluecircle.nl

Stagevergoeding

€ 350,- bruto (MBO/HBO/WO) bij een fulltime stage.

Vacature: Edit stagiair (video) – Eigen Huis & Tuin Online

Eigen Huis & Tuin.nl is het platform voor klus en interieur inspiratie. Naast het lezen van inspirerende artikelen zijn er ook verschillende video’s te vinden op het platform. Deze video’s kun jij monteren! We zijn op zoek naar een stagiair die per 1 februari 2020 kan beginnen voor een periode van meer dan 3 maanden.

Wat ga je doen?
Jouw hoofdtaak wordt het maken van teasers en samenvattende video’s van woonprogramma’s die op RTL te zien zijn. Mocht je dit goed in de vingers hebben blijft er tijd over om mee te gaan naar draaidagen van de branden content video’s. Ook zal je hierbij kunnen assisteren in de montage.

Herken je jezelf in dit profiel?

  • Monteren doe je het liefst de hele dag
  • Adobe Première heb jij goed in de vingers
  • Je bent creatief en in staat om inhoudelijke keuzes te maken tijdens het monteren
  • Als jij tegen technische problemen aan loopt los je deze het liefst zelf op
  • Je bent onze nieuwste leukste collega

Wij bieden je een goede stageplek met veel mogelijkheden. Een leuk team met collega’s en een stagevergoeding van 350 euro per maand. Geïnteresseerd? Reageer dan via deze vacaturepagina

Is dit nog niet helemaal wat je zoekt, maar lijkt het je wel leuk om bij Eigen Huis & Tuin stage te lopen? Wellicht passen deze vacatures beter bij jouw profiel! 

ID: 8354

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven