Huis
Tuin
Video

Met deze Valentijnscadeaus scoor je punten bij interieurgekkies!

Is jouw lover helemaal gek van interieur en altijd maar op zoek naar mooie accessoires? Dan kun je met deze cadeaus bijna niet missen! Valentijnscadeaus hoeven niet duur te zijn, maar geven nét dat beetje extra tijdens je date!

1. Bloemen in een mooie vaas

Heel cliché, dat weten we. Maar bloemen zijn nou eenmaal altijd goed, dus ook met Valentijnsdag. Vooral als je weet wat voor bloemen jouw lief het mooiste vindt. Als hij of zij dan ook nog gek is van interieur items, kun je een mooie vaas uitkiezen waar ze goed in passen. Zo houd je ook nog wat over als de bloemen weg moeten.

Geurstokjes op? Zo vul je ze zelf na met een zelfgemaakte geur
Zelfmaakideeën

2. Ingelijste quote of afbeelding

Zijn er quotes die voor jullie samen heel belangrijk zijn? Deze kun je af laten drukken om het vervolgens in een mooie lijst tentoon te stellen. Een andere optie is om een wereldkaart of een kaart van jullie favoriete vakantiebestemming in te lijsten. Denk hierbij vooral aan persoonlijke herinneringen, die voor jullie beiden iets betekenen!

3. Heerlijke kaarsen

Wat is een romantische sfeer zonder kaarsen? Precies, niets! Koop een fijne geurkaars of ga voor een plateau aan kleinere waxinelichtjes. Deze kun je direct inzetten tijdens je date, creëert sfeer en kun je later ook nog vele keren van genieten! 

Op zoek naar een lekker geurende kaars? We hebben hier onze favorieten op een rijtje gezet! 

kaars valentijn

Fotocredits:

Headerfoto: Miroslava - Unsplash
Foto 1: Eigen Huis & Tuin 
Foto 2: Sven - Unsplash
Foto 3: Ellieelien - Unsplash

Esmée Duindam
ID: 10150

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven