Huis
Tuin
Video

Van deze accessoires worden wij wild

Het is heerlijk om echte dieren in huis te hebben. Maar sommige dieren kun je helaas niet in huis hebben, zoals een schaap of tijger. Of toch wel? Zeker wel! Gewoon met accessoires.

Geometrische dieren

Ga voor geometrische dieren op de muur! Dit past helemaal binnen de minimalistische Scandinavische trend. Zo laat je dieren subtiel terugkomen in je interieur.

Lekker fout

Soms is het heerlijk om buiten de perfecte paden te gaan en om lekker wat foute accessoires aan je interieur toe te voegen. Zoals met een tijgervloerkleed, of een panda aan de muur. Wel neppe natuurlijk, de echte mogen lekker in de natuur blijven.

Goud

Ga voor gouden accessoires. Dit geeft je interieur een elegante klasse. Zet bijvoorbeeld een gouden salamander neer op je badkamer. Maar kijk wel uit, niet schrikken!

Licht

Je kunt dieren overal in je interieur laten terugkomen. Zelfs in de lamp! Ga voor een dier die letterlijk in de lamp zit, of laat dieren terugkomen in het design van je lamp. 

Schilderijen

Dieren staan prachtig in lijsten in je interieur. Je kunt de lijsten op verschillende plekken in je huis neerzetten, waardoor je eenheid krijgt. 

Fotocredits
Headerfoto: Homestock
Foto 1: Fabrykdesign
Foto 2: Homestock
Foto 3: Homestock

Foto 5: Homestock
Foto 6: Ditverzinjeniet
Foto 7: Seletti
Foto 8: Vintagoco -Etsy
Foto 9: Originalwatercolorit -Instagram

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3486

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven