Huis
Tuin
Video

Van donker en gedateerd naar fris en lichte woonkamer

Nico en Nicollinda wonen al twaalf jaar in hun woning in Bilthoven. Ze hebben al meerdere pogingen gedaan om wat meer warmte en licht in hun huis te krijgen, maar tot nu toe heeft het nog niet naar wens uitgepakt. Thomas en de twee stylisten Brian & Peer stonden direct klaar om aan de slag te gaan!

Thomas begint met de ruimte te strippen. De trapkast wordt opengemaakt om extra ruimte te creëren. Hier maakt hij een apart studeerplekje van, waar de kinderen hun huiswerk kunnen maken, maar waar ook gerust een boek gelezen kan worden door hun ouders. Vervolgens wordt er een prachtig, exotisch behang over de gehele lengte van de muur geplakt.

Om ervoor te zorgen dat de ruimte een stuk lichter wordt, worden er diverse lichtpunten toegevoegd aan het plafond. Ten eerste komt er boven de eettafel een trio van lampen. Daarnaast zorgt Thomas ook nog voor een lichtbalk boven de zithoek. Dit zorgt ervoor dat de ruimte een stuk lichter wordt en daardoor ook ruimer lijkt.

Stylisten Brian & Peer zorgen voor de finishing touches en kleden de ruimte volledig aan met prachtig meubilair en bijzondere accessoires. Ze hebben gekozen voor grote gebaren in plaats van kleine details, om de ruimte groter te laten lijken en rust uit te stralen. Evelyn brengt nog wat planten mee om het helemaal af te maken!

De woonkamer oogt een stuk groter, luxer en straalt rust en eenheid uit. Nu kan het gezin heerlijk genieten van hun nieuwe plek!

Fotografie

Sonja Velda

Esmée Duindam
ID: 9933

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven