Huis
Tuin
Video

Met deze skateboards hang je de mooiste werken van Van Gogh aan je muur!

Vind jij skateboarden stiekem erg leuk, maar kun je er niet langer dan een paar seconde op blijven staan? Dan kun je ‘m ook aan je muur hangen. En dat kan nu wel heel erg stijlvol door een samenwerking van het Van Gogh Museum en The Skateroom. Hiermee hang je een echt Van Gogh skateboard aan je muur.

Van Gogh skateboards

Je kunt kiezen voor het bekende zelfportret van Vincent van Gogh. Andere opties zijn de amandelbloesem of de zonnebloemen. Door de verschillende kleurenpaletten kun je veel variëren met de kunst.

Hebben?

Wil jij deze stijlvolle drieluiken in je interieur hebben? Dan moet je even investeren. Ze kosten namelijk 550 euro per stuk. Als je liever iets minder uitgeeft, kun je ook gaan voor het design dat op één skateboard staat. Dit kost 220 euro. Een deel van de opbrengsten hiervan gaat naar het goede doel. De samenwerking draagt bij aan het ondersteunen van risicojongeren, waarbij deze jongeren een veilige omgeving krijgen waarin ze kunnen leren én skaten.

Je koopt de skateboards hier!

Fotocredits:

Alle foto's: Van Gogh Museum x The Skateroom
Bron: Van Gogh Museum

Julia Dilissen
ID: 9016

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven