Huis
Tuin
Video

Van onsamenhangend geheel naar moderne boerderijstijl

Agnes en Lambert wonen met hun drie kinderen en de hond in Veenendaal. Ze wonen er nu twee jaar, maar ze zijn niet blij met de woonkamer en de serre. De oudere bewoners hadden een klassieke stijl die niet past bij de familie. Thomas en stylist Georgia gaan aan de slag en maken een thuis voor het hele gezin.

De begane grond bestaat uit de keuken, de woonkamer en de serre. Deze drie staan qua stijl totaal los van elkaar. Het is de bedoeling dat de drie gedeeltes in de woonkamer wat meer met elkaar zullen matchen. De bewoners houden van een moderne boerderijstijl, dus dat wordt meegenomen in het ontwerp. Thomas maakt een heuse barndeur die aan twee kanten open kan, om de boerderijsfeer nog eens extra te versterken.

De vloer wordt geschuurd om de verkleuringen en vlekken weg te werken. Ook vonden de bewoners de kleur wat oubollig en door het schuren wordt de vloer wat koeler van kleur. In de serre wordt een nieuwe vloer gelegd, die qua kleur erg overeenkomt met die van de keuken. Hierdoor wordt wat meer samenhang gecreëerd. 

Tom heeft een wandplank met drie niveaus gemaakt die wat groen toevoegt aan de serre. Hier komen negen mooie planten in te staan. Het gezin wilde graag met z’n allen op de bank passen, dus heeft onze stylist Georgia gekozen voor een grote bank. Daarnaast heeft ze veel accessoires meegenomen, die het moderne boerderijhuis helemaal afmaken!

Fotografie

Sonja Velda

Esmée Duindam
ID: 9818

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven