Huis
Tuin
Video

Van rommelig opberghok naar functionele, gezellige tuinkamer

& karwei
Deze week gingen Thomas en interieurstyliste Debby van KARWEI aan de slag met de ‘tuinkamer’ van de familie van den Dungen. Ze weten zich al jaren geen raad met deze ruimte en zouden er graag een ruimte van maken waarin het gezin kan ontspannen, werken en knutselen. Het is ook belangrijk dat het er wat warmer wordt, letterlijk en figuurlijk.

Kleur en warmte

Debby is er al snel over uit: de muren moeten warme kleuren krijgen én ze laat het parket van de vloer loopt door over de muur en het plafond voor een extra geborgen gevoel. Ook krijgt de kamer een verwarmde muur, die ervoor moet zorgen dat het er wat aangenamer wordt. De korte muur krijgt een bijzonder behangetje: het lijkt net alsof er tegeltjes op zitten!

Genoeg opbergruimte

Thomas zorgt voor genoeg werkruimte aan het grote bureau. Ook aan opbergruimte geen gebrek: er komt een kast met opbergvakken en er wordt een toffe wandorganizer gemaakt, die je ook gemakkelijk zelf kunt maken! Wil je zelf aan de slag met de kast of de wandorganizer? Hier vind je de werkbeschrijving van KARWEI.

Styling!

Tijd om de woonkamer in te richten! Debby en Thomas hangen een tof wandsysteem op, waarin plek is voor de TV én met een klein bureautje om aan te knutselen. De eyecatcher van de woonkamer is de goudkleurige bank, die gestyled wordt met kussens en een schapenvacht.

Lobke Taal
ID: 8367

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven