Huis
Tuin
Video
In samenwerking met KARWEI

Van sfeerloze ruimte naar warme woonkamer met eenheid

In Capelle aan den IJssel wonen Jane en Jermain met hun vijf kinderen. Bij het grote gezin mist eenheid in huis. Jane en Jermain hebben allebei namelijk een compleet verschillende smaak. Aan KARWEI en Thomas de taak om de ruimte te veranderen in een woonkamer waar het stel samen blij van wordt.

Romantisch mét kleur

De romantische sfeer waar Jane zo van houdt, is gecreëerd door warme kleuren en materialen te gebruiken. Op advies van KARWEI is er gekozen voor oudroze muren die het kleurgebruik op een subtiele manier naar voren laten komen. In combinatie met de vloer van rustiek eiken is het romantische geheel compleet.

Warme sfeer

De woonkamer krijgt een warmere sfeer door de romantiek te combineren met rijke materialen. Zo pronken er in het woongedeelte fluwelen olijfgroene fauteuils die perfect matchen met de lichtgrijze lounge hoekbank. Deze warmte komt ook terug in het eetgedeelte met fluwelen eetkamerstoelen.

Karakteristieke lambrisering zelf maken

Jermain wilde graag meer karakter in de woonkamer. Dit is onder andere gecreëerd met de donkere lambrisering die jezelf kunt maken. Lambrisering is ideaal om je muren te beschermen of juist beschadigingen op je muur te verbergen. Deze donkere lambrisering geeft je ruimte bovendien een stijlvolle uitstraling én matcht perfect met de leren wandbekleding.

Opbergruimte

Jane en Jermain wilden allebei graag meer opbergruimte. Deze wens is vervuld met een donker houten wandmeubel en een klepbank die je beide zelf kunt maken.

Stijlvolle accessoires

En natuurlijk zorgen de juiste accessoires weer voor de ultieme finishing touch. De klepbank wordt aangekleed met poederroze kussentjes op de bank en de industriële wandlamp, de zwarte metalen bijzettafels en de donkergrijze gordijnen geven de ruimte net een laatste beetje extra karakter.

Ook zo’n stijlvolle woonkamer? Je shopt de gebruikte producten hier.

ID: 3907

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven