Huis
Tuin
Video
& KARWEI

Van verouderde badkamer naar ruime, moderne badkamer in retro stijl

Thomas en interieurstyliste Femke van KARWEI gingen aan de slag in de verouderde badkamer van Mark en Mirjam. Deze moest veranderen in een moderne badkamer in retrostijl.

Laat dat maar aan Thomas en interieurstyliste Femke van KARWEI over! Interieurstyliste Femke van KARWEI gaat aan de slag met het ontwerp, terwijl Thomas alles in elkaar zet.

Compleet nieuwe indeling

De badkamer heeft een totaal nieuwe indeling. Mark en Mirjam kunnen voortaan tegelijkertijd douchen in hun dubbele inloopdouche met glazen douchewand. De moderne witte wc is in de hoek geplaatst voor de nodige privacy. Dit in combinatie met de witte wastafels en de witte inbouwspots, zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Stijlvolle ruimte

Interieurstyliste Femke van KARWEI maakt van de badkamer een stijlvol geheel door een retrolook te creëren. Dit doet ze door kleine lichtgrijze, lichtgroene, granietgroene en zwarte wandtegels te gebruiken als eyecatchers. Thomas tegelt ze in banen op de muur, waardoor de badkamer een rustige uitstraling krijgt. Deze rustige uitstraling wordt compleet gemaakt, dankzij het witte kleurgebruik.

Een badkamer voor het hele gezin

De badkamer is naast stijlvol ook praktisch. Door de twee dubbele douches en de dubbele wastafelkranen kunnen Mirjam, Mark en hun twee kids zich binnen no time klaarmaken. Ook is er genoeg opbergruimte verwerkt in het stijlvolle geheel, bijvoorbeeld in de spiegelkasten. Daar is ruimte genoeg voor alle spullen die niet volledig in het zicht hoeven te staan. Aan het handdoekenrek met zwarte steigerbuizen, die je ook zelf kunt maken, kunnen de handdoeken van het gezin tegelijkertijd drogen. Wel zo handig!  

Ook zo’n stijlvolle badkamer? Je shopt de gebruikte producten hier!

ID: 7932

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven